Hoeveel babykleding heb je nodig? Onze tips en tricks + uitgebreide collectie babykleding

Hoeveel babykleding heb je nodig? Onze tips en tricks + uitgebreide collectie babykleding

Als nieuwe ouder kan het lastig zijn om te bepalen hoeveel babykleding je nodig hebt voor je pasgeboren baby. Het is begrijpelijk dat je niet te veel of te weinig wilt kopen. In deze blog geef ik je handige tips en adviezen om te bepalen hoeveel babykleding je nodig hebt.

 

Tip 1: Houd rekening met het seizoen

Het seizoen waarin je baby geboren wordt, heeft invloed op de hoeveelheid kleding die je nodig hebt. In de zomermaanden heb je bijvoorbeeld minder warme kleding nodig dan in de winter. Zorg ervoor dat je voor elk seizoen voldoende kleding hebt. Denk aan korte mouwen shirts en rompers voor de zomer en warme truien en jasjes voor de winter.

 

Tip 2: Denk aan het aantal verschoningen per dag

Pasgeboren baby's hebben vaak een paar keer per dag een schone luier nodig en kunnen soms ook overgeven of spugen. Houd hier rekening mee bij het bepalen van het aantal kledingstukken dat je nodig hebt. Gemiddeld hebben baby's 2 tot 3 rompers per dag nodig. Het is dus handig om minimaal 8 rompers in de kast te hebben liggen.

 

Tip 3: Investeer in goede basics

Goede basics zijn essentieel voor de garderobe van je baby. Kies voor kwalitatieve stukken die je makkelijk kunt combineren, zoals effen rompers, broekjes en shirts. Zo kun je makkelijk verschillende outfits samenstellen zonder te veel kleding te hoeven kopen. Het is ook handig om te kiezen voor kledingstukken die unisex zijn, zodat je ze ook kunt gebruiken voor een eventuele volgende baby.

 

Tip 4: Denk aan de groeispurtjes

Baby's groeien snel en hebben soms groeispurtjes waarbij ze in korte tijd een maatje groter nodig hebben. Houd hier rekening mee bij het kopen van kleding. Het kan handig zijn om voor de eerste maanden vooral kleinere maten te kopen en later wat grotere maten bij te kopen. Zo voorkom je dat je te veel kleding hebt die je baby maar een paar keer kan dragen.

 

Conclusie:

Hoeveel babykleding je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren. Houd rekening met het seizoen, het aantal verschoningen per dag, investeer in goede basics en denk aan de groeispurtjes van je baby. Als vuistregel kun je aanhouden dat je minimaal 8 rompers nodig hebt en daarnaast een aantal broekjes, shirts en jasjes. Door slim te winkelen en te kiezen voor kwalitatieve stukken, kun je de garderobe van je baby compleet maken zonder te veel te spenderen. Bij onze e-commerce winkel bieden we een uitgebreid assortiment aan babykleding en -accessoires. Bekijk ons aanbod en stel een garderobe samen waar jij en je baby blij van worden.

https://www.jobababyspeciaalzaak.nl/

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.