Over JoBa babyspeciaalzaak

Joyce: "Wij zijn Joyce en Bas, levenspartners en eigenaars van JoBabykleding. Ik ben gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang, met aanvullende opleidingen in babyspecialisme, VVE (voor- en vroegschoolse educatie) en baby-, peuter- en kinder-EHBO. Door mijn werk heb ik veel ervaring en een hechte band met jonge kinderen. Dus toen een eigen bedrijf ter sprake kwam, moest het gewoon iets met baby's en peuters zijn!"

Bas: "Ik ben ondernemer in hart en nieren. Ik heb de opleiding filiaalmanager afgerond en ben al jarenlang actief in sales en verkoop, zowel b2b als b2c. Ik heb altijd al voor mezelf willen beginnen en nu dat we in 2022 ouders zijn geworden van onze eerste kleine spruit, vonden we dat een mooi moment om ons eigen bedrijf te starten. We kozen voor een webshop. Onze focus? De ontwikkeling van een kind staat bij ons centraal en dat zie je terug in ons aanbod!"

Op 3 juni 2023 ging het avontuur verder en veranderde onze naam naar JoBa babyspeciaalzaak. Wij openen onze winkel in Panningen aan de Beatrixstraat 1a. Om ook lokaal de klanten te kunnen helpen. Hier kunnen we nog beter advies geven en ouders helpen met vraagstukken over de ontwikkeling van het kind. In de winkel staat ook een weegschaal om de groei van de kleine in de gaten te houden. Er kwam ook nog 1 pedagogisch medewerker bij zodat we niet alleen regulier en montessori maar dan nu ook antroposofische klanten kunnen helpen. Daarnaast zijn we ook dealer geworden van; Nano mineralen (The Health Factory), Lansinoh, Bopita, Dr. Brown's, Chicco, Cuddl, Mutsy, Jollein en nog vele andere mooie merken.

Contact formulier